Torta na vianočnom večierku má ohúriť.
Vzhľadom, chuťou a v správny moment
Ak aj ste banka, pekáreň alebo automobilka, torta na vašom vianočnom večierku nemusí mať tvar bankovky, chleba alebo auta. Má byť klenotom, na ktorý budú ľudia spomínať ešte dlho. Radí Monika Sisková z cukrárenskej výrobne MonikineTorty.
Výnimočná torta by nemala chýbať na výročí firmy ani na vianočnom večierku. Keď ju čašníci prinášajú do miestnosti, všetci stíchnu. Prichádza moment prekvapenia, obdiv, ohňostroj, smiech. „Torta nie je len dezert. Je to zážitok,“ hovorí cukrárka Monika Sisková. „Aby očarila, musí prísť navyše v správny čas. Ideálne hneď po večeri, keď atmosféra na večierku trochu zvoľnie, no nie až tak, aby si tento moment niektorý z prítomných nepamätal.“ Prvý rez by mal byť v réžii riaditeľa, predtým, ako k nemu príde, by však mal nechať priestor pre prítomných, aby sa z torty potešili a zvečnili sa s ňou.
úryvok z článku