Ako sa to robí: Pozreli sme sa na to, ako vyrábajú známe keksíky
Dobroty zo Serede putujú do celého sveta
Keď sa povie Sereď, snáď každý Slovák si ako prvé predstaví obľúbené sušienky a keksy známe po celom svete. V regáloch ich spozná podľa farebného obalu, v ústach zas podľa typickej chuti. Ako však vznikajú? My sme dostali možnosť odkryť toto tajomstvo priamo vo výrobe. Vstúpte s nami medzi cestá, krémy a čokoládové polevy.
Skôr, než otvoríme dvere výroby v Pečivárňach Sereď, musíme sa povinne obliecť do plášťa a hlavu si vyzdobiť sieťkou. Nedávno do závodu zavítali na skusy ministri z Európskej únie a ani ich táto povinnosť neminula. Vraj im to v bielom natoľko pristalo, že zvažovali, či podobnú rovnošatu nezavedú aj v parlamente. Dosť však bolo žartov, poďme medzi pece!
úryvok z článku