Ako sa to robí: Pozreli sme sa na to, ako vyrábajú známe keksíky

Dobroty zo Serede putujú do celého sveta

Keď sa povie Sereď, snáď každý Slovák si ako prvé predstaví obľúbené sušienky a keksy známe po celom svete. V regáloch ich spozná podľa farebného obalu, v ústach zas podľa typickej chuti. Ako však vznikajú? My sme dostali možnosť odkryť toto tajomstvo priamo vo výrobe. Vstúpte s nami medzi cestá, krémy a čokoládové polevy.

Skôr, než otvoríme dvere výroby v Pečivárňach Sereď, musíme sa povinne obliecť do plášťa a hlavu si vyzdobiť sieťkou. Nedávno do závodu zavítali na skusy ministri z Európskej únie a ani ich táto povinnosť neminula. Vraj im to v bielom natoľko pristalo, že zvažovali, či podobnú rovnošatu nezavedú aj v parlamente. Dosť však bolo žartov, poďme medzi pece!

úryvok z článku

Detaily spolupráce

  • Klient: IDC Holding, Pečivárne Sereď
  • Cieľ: Podporiť dobré meno spoločnosti
  • Spôsob: Séria reklamných článkov zameraných na imidž spoločnosti a na zvýšenie záujmu o prácu v Pečivárňach Sereď
  • Referencia: S Darinou Kvetanovou sa nám spolupracovalo veľmi dobre.  Články, ktoré pre našu spoločnosť tvorila, boli písané profesionálne, jazykom oslovujúcim danú cieľovú skupinu a príjemným, čitateľovi lahodiacim štýlom. Vždy boli písané adresne na tému, ktorú sme potrebovali v danom čase komunikovať. Oceňujem jej príjemné vystupovanie či schopnosť  vtiahnuť  respondentov – našich zamestnancov do spolupráce pri samotnej tvorbe článkov. Rovnako tak aj presnosť pri dodržiavaní termínov na dodanie článkov, rýchlosť pri zapracovaní korekcií a vlastných fotografiách, ktoré korešpondovali s obsahom a podčiarkovali ho.
    Gabriela Smerigová,
    Manažérka komunikácie a PR
  • Kontakt: www.sedita.sk